Meny

Sök

Cykla & Vandra

Uteliv mår vi alla bra av!

Upptäck Halmstad på cykel

På Tylebäck gillar vi naturen och vårt idylliska läge nära både hav och skog är perfekt att lära känna på cykel. I vårt närområde finns cykelbanor, stigar och även grustag en liten bit längre bort. Efter en rofylld sömn och energigivande frukost är det bara att hoppa upp på sadeln och utforska allt det vackra Halmstad har att erbjuda.

Det är lätt att cykla i Halland och vi tipsar gärna om små smultronställen att besöka. Under sommarmånaderna kan ni hyra stadscyklar hos oss.

Tips på cykelleder i Halmstad är:

Kattegattleden

Härliga cykelleder i Halmstad 

Njut av lugnet, friska vindpustar i tallarna och en mjuk havsbris

Härlig vandring i Tylösand med omnejd

Omgivningarna ute hos oss är både vackra och rofyllda. Här ger skogen och havet lugn och energi. I vår reception tipsar vi gärna om flera vandringsalternativ, längre som kortare. Den vackra och berömda Prins Bertils stig finns i direkt anslutning till vårt hotell och ger dig många alternativa vandringsmöjligheter. En pärla som vi varmt rekommenderar är den vackra vägen till Möllegård. Bitvis går du genom ett naturreservat, som leder fram till Riccardos Glasscafé. Här kan du njuta av Riccardos egentillverkade Gelato, en fantastisk glass gjord efter ett gammalt italienskt husrecept. Även kaffet smakar italiensk och det finns ett stort antal rätter att välja mellan om du är hungrig.

Är du ute efter en rejäl motionsrunda rekommenderar vi en tur längs havet eller genom skogen mot Möllegård. Låna gärna gångstavar hos oss! De gör nytta för både axlar, rygg, lungor och hjärta. Dessutom ökar de din förbränning med minst 15 procent och hela 30 procent om du höjer tempot.

Vill du låta musklerna bli riktigt mjuka efter promenaden rekommenderar vi att du bokar en stund i vårt utebad med massagestrålar. Här badar du under bar himmel i ljuvligt 38 gradigt varmt vatten. Bastun värmer vi naturligtvis om du önskar och är musklerna fortfarande stela finns det sköna massagefåtöljer i vårt relaxrum att knådas i.

Tips på vandringsleder:

Vandra i Halmstad

Information

Välkommen hit!

För att boka – maila oss på info@tyleback.com eller ring på 035 19 18 00

Få Tylebäcks nyhetsbrev!

Fyll i din e-post nedan så håller vi dig uppdaterad!