I Halland har vi allt – skogen, havet och åkrarna. Vi på Tylebäck värnar om de halländska smakerna och de karaktäristiska råvaror som den beska malörten, krispig grönkål och svampen som växer i skogen utanför.

Vi har en alldeles egen matfilosofi – alla våra rätter, i restaurangen och i vår bistro, bygger på fina råvaror från våra närområden. Våra menyer växlar samtidigt som säsongerna på Tylebäck. På vintern är fisken och skaldjuren som bäst, då är också grönkålen som godast. På våren har tar vi in primörerna som sparris, ärtor och nypotatisen. Vi kryddar med fläder och dill. Till sommaren grillar vi kött och grönsaker från lokala leverantörer, gör äppelpaj på sommaräpplen och gravad lax med dillstuvad potatis är en klassiker på vår meny. När höststormarna drar in lagar vi rätter av höstskörden och det vi förädlat under sommaren.
Vi tror på kombinationen av god mat som lagats på lokala råvaror tillsammans med gott sällskap i Tylebäcks lugna atmosfär. Det gör gott för själen.