Meny

Sök

Golf

Golf, havsluft och boende med närhet till hav och natur

Hotellet mitt ibland golfbanorna en liten bit från Halmstad

Bo som ett pro

Vi erbjuder bekväma hotellrum men även mycket trevliga hotellhus bestående av fyra hotellrum med totalt åtta bäddar och ett gemensamt allrum/kök som är ett ypperligt alternativ för gruppen.  Inredning i ljusa färger, helkaklade badrum, sköna sängar och fri tillgång till Sveriges mest välutrustade hotellgym. På plats finns även en mysig liten relaxavdelning med utomhusbad i jacuzzi, bastu och massagefåtöljer som går att nyttja till en extra kostnad.

Maten – go green

Mat som lagas med kärlek och från grunden smakar allra bäst. Vi använder råvaror från halländska leverantörer eller så närproducerat det bara går. Spännande rätter med influenser från hela världen. Näringsrikt, hälsosamt, grönt.

Fantastisk golf

Halmstad har stått värd för flera stora tävlingar. När du väljer Tylebäcks golfpaket ingår greenfee till en eller flera av dessa banor:

Halmstad Golfklubb, Södra banan

En natur- och golfupplevelse utöver det vanliga. En spännande utmaning för såväl elitspelaren som den med ett lite högre handicap.
Avstånd Tylebäck: 1,8 km. Läs mer om Halmstad Golfklubb

Ringenäs Golfklubb

En av Sveriges vackraste golfbanor med vidsträckt utsikt över Kattegatt. Ringenäs Golfbana består av 27 golfhål med olika karaktär.
Avstånd Tylebäck: 3,9 km. Läs mer om Ringenäs Golfklubb

Haverdals Golfklubb

Medelsvår park- och skogsbana med seasidekaraktär. Banan är lätt kuperad och byggd på naturlig sandmark som löper i både öppen terräng och i skogsmiljö.
Avstånd Tylebäck: 8,7 km. Läs mer om Haverdals Golfklubb

Holms Golfklubb

Holms GK är vackert belägen i det halländska jordbrukslandskapet. Banan är mycket omväxlande med generösa fairways och spännande greener.
Avstånd Tylebäck: 18,5 km. Läs mer om Holms Golfklubb

www.strandtorpgolf.com

www.tonnersjogolf.se

www.golfarenan.se

Få Tylebäcks nyhetsbrev!

Fyll i din e-post nedan så håller vi dig uppdaterad!