Meny

Sök

Golfpaket

Välkommen till Sveriges Golfhuvudstad

Nu har vi peggat upp med ett riktigt bra paket för dig som vill njuta av golf i toppklass och skön relax mellan rundorna:

  • En greenfee till några av Sveriges bästa och vackraste golfbanor
  • Köksmästarens tvårättersmeny som serveras 19:00
  • Ett välutrustat gym på 225 kvm
  • Övernattning med del i classic twinrum
  • Frukostbuffé

Bo som ett pro

Våra classic hotellrum är ljust inredda rum med eget badrum, sköna sängar, TV och egen uteplats som är möblerad under de varma månaderna. I våra hotellhus har du fördelen att bo i ett hotellrum med gemensamt allrum/kök som du delar med tre andra rum. Perfekt för familjen eller kompisgänget!

När du bor i ett av våra hotellrum har du fri tillgång till Sveriges mest välutrustade hotellgym och efter en härlig dag på banan kan det vara skönt att boka en stund i vår relaxavdelning med 38-gradigt utomhusbad, bastu och massagefåtöljer till en liten extra kostnad.

Halmstad och Tylösand är ett eldorado för golfare och livsnjutare. Tylebäck ligger mitt i paradiset, vid havet och de finaste banorna.

Maten – go green

Mat som lagas med kärlek och från grunden smakar allra bäst. Vi använder helst råvaror från svenska och halländska leverantörer eller så närproducerat det bara går. Spännande rätter med influenser från hela världen. Näringsrikt, hälsosamt, grönt.

Fantastisk golf

Halmstad stad har stått värd för flera stora tävlingar. När du väljer Tylebäcks golfpaket ingår greenfee till en eller flera av dessa banor:

Halmstad Golfklubb

Vår närmaste granne med två fantastiska golfbanor som ger en natur- och golfupplevelse utöver det vanliga. En spännande utmaning för såväl elitspelaren som den med ett lite högre handicap. Klubben har stått värd för både Solheim Cup och Volvo Scandinavian Mixed. Avstånd Tylebäck: 1,8 km. Läs mer om Halmstad Golfklubb

Ringenäs Golfklubb

Med en fem minuters bilresa når du enkelt Ringenäs som är en av Sveriges vackraste golfbanor med vidsträckt utsikt över Kattegatt. Ringenäs Golfbana består av 27 golfhål med olika karaktär.
Avstånd Tylebäck: 3,9 km. Läs mer om Ringenäs Golfklubb

Haverdals Golfklubb

En vacker medelsvår park- och skogsbana med seasidekaraktär. Banan är lätt kuperad och byggd på naturlig sandmark som löper i både öppen terräng och i skogsmiljö.
Avstånd Tylebäck: 8,7 km. Läs mer om Haverdals Golfklubb

Holms Golfklubb

Holms GK är vackert belägen i det halländska jordbrukslandskapet. Banan är mycket omväxlande med generösa fairways och spännande greener.
Avstånd Tylebäck: 18,5 km. Läs mer om Holms Golfklubb

Information

Maila oss din förfrågan om golfpaket på info@tyleback.com

Golfpaketet kan inte bokas mellan 15 juni och 15 augusti. Välkommen!

Få Tylebäcks nyhetsbrev!

Fyll i din e-post nedan så håller vi dig uppdaterad!